FÖRELÄSARE

Föreläsare Non stop business 2014

Mia Törnblom

miatörnblomweb
Mia Törnblom har hjälp tusentals personer till utveckling och hon är en av Sveriges mest populära föreläsare och utbildare. På Non stop business kommer Mia ge oss en inblick i ”personligt ledarskap, motivation att leda sig själv och ta plats”. Hennes böcker har sålts i över en miljon exemplar och 2012 utsågs hon till årets talare. Mia driver tillsammans med sin man och ett tiotal medarbetare företaget MT-gruppen där de arbetar med ledar- och medarbetarutveckling.

Annika R Malmberg


Annika har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor, ledningsgrupper och säljare till framgång, personlig utveckling och förbättrat resultat. Hennes föreläsningar är fyllda med konkreta tips och råd och verktyg om hur man ska lyckas i sin yrkesroll. Annika har skrivit flera böcker bland annat ”Guldläge – så lyckas du som butikssäljare”. Annika kommer att varva föreläsningen på Non stop business med enklare gruppövningar i högt tempo med mycket humor och stor ”igenkänningsfaktor” under temat ”sälj mera till flera”.

____________________________________________________________________________

Föreläsare Non stop business 2011

Anna-Karin Lingham

 

Anna-Karin är varumärkesexperten som hjälper dig att öka lönsamheten genom rätt varumärkesutveckling. På ett lättsamt och seriöst sätt talar och inspirerar hon om vikten av att utveckla det personliga varumärket, att se nya möjligheter och får bättre resultat.
Hon har många års erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer. Hennes bakgrund finns bl a inom Axfoodkoncernen, Hästens Sängar och Apotek Hjärtat.

Sedan några år tillbaka driver Anna-Karin en egen verksamhet med fokus på varumärkesutveckling. Kundens utveckling och lönsamhet står alltid i fokus. Anna-Karin talar bland annat om personliga varumärken och vikten av att varje individ arbetar mer effektivt och målinriktat för företagets, gruppens och sin egen utveckling. Framgångsrika företag har ofta en tydlig samsyn mellan verksamheten och individen. När individen växer, växer också företaget.

Med sin erfarenhet, personlighet och starka kundfokus inspirerar Anna-Karin både företagsledare, medarbetare och egna företagare i varumärkesfrågor.

Anna-Karin är också sångerska och friluftsäventyrare med förkärlek för höga berg. Hon drivs av utmaningar som kan inspirera oss till bättre resultat och ett roligare liv.

Helena Henstedt

 

Genom Helena Henstedts brokiga bakgrund löper två röda trådar: kommunikation och kreativitet. Hon har en universitetsexamen i svenska, kreativt skrivande och konstvetenskap, hon är även utbildad keramiker. Arbetserfarenheter har hon som kock, kallskänka och drejare.  Kommunikation genom språket, konsten, maten och via formspråket i keramiken är det som har fascinerat henne. Kreativitet genom språket, konsten, maten och keramiken är det som har drivit henne.

 

Allt detta vävde hon så småningom samman i :Kontextbyrån där kommunikationen och kreativiteten fortsätter att stå i fokus genom corporate storytelling och copywriting. Hon håller föreläsningar och workshops i storytelling. Hon hjälper sina kunder att hitta betydelsebärande berättelser från sina verksamheter, lägga upp strategier för hur de ska förvalta och använda dessa berättelser för att nå fram med sina budskap.


Joakim Hermansson

 

Joakim Hermansson är doktorand vid Universitetet i Göteborg  och forskar på kommunikation och människosyn i nutida film och litteratur.  Han undervisar också i svenska, retorik och presentationsteknik vid Högskolan Dalarna, bland annat med inriktning mot småföretagare. Hans grundidé är vi måste lyssna på oss själva med andras öron för att göra oss förstådda. Från början ekonom har han tidigare arbetad med kulturprojekt och undervisat i så skilda ämnen som språk, nutida konst ekonomi och ledarskap.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: